7 redenen waarom u een American Express-creditcard zou moeten aanschaffen

0

Creditcards van American Express bieden gepersonaliseerde extraatjes en beloningen, zodat u het meeste uit uw uitgaven haalt. American Express streeft er altijd naar om u de dingen te laten ervaren waar u van houdt. Een American Express Credit Card biedt u luxe winkels, restaurants, reizen en nog veel meer voordelen. Creditcard van American Express is een perfecte manier om uw uitgaven af ​​te handelen, waardoor u ook een premium levensstijl kunt ervaren die u nodig heeft. Bekijk de onderstaande 7 redenen voordat u een American Express-creditcard als uw bank- en financiële partner maakt.


 

 

7 redenen waarom u een American Express-creditcard zou moeten aanschaffen

  1. Spannende aanbiedingen en beloningsvoordelen

Het hebben van een American Express-creditcard is een perfecte manier om de vruchten te plukken van een luxe levensstijl. Door een American Express-creditcard te kopen, kunt u premiumvoordelen koesteren, zoals samengestelde eetervaringen, geweldige winkelaanbiedingen, reisaanbiedingen, gratis toegang tot de luchthavenlounge en meer. U kunt ook op maat gemaakte deals bekijken met uw American Express-creditcard met Amex-aanbiedingen. Het enige dat u hoeft te doen, is met een enkele klik inloggen op uw internetbankieren en de deal pakken die u nodig hebt.

 

  1. Voordelen voor het lidmaatschap

Het lidmaatschapsprogramma is een beloningsprogramma voor American Express creditcardhouders. Onder dit programma, hoe meer u uitgeeft, hoe meer beloningspunten u verdient. De verzamelde beloningspunten kunnen worden ingewisseld voor een reeks reisbeloningen, winkelbeloningen, entertainmentbeloningen en meer. Verzamelde beloningspunten kunnen ook worden omgezet naar andere loyaliteitsprogramma’s zoals luchtvaartmaatschappijen (frequent flyer-programma’s) en accommodatie (frequent guest-programma’s).

 

U kunt beloningspunten verdienen en uw verzamelde beloningspunten inwisselen op kaarten zoals American Express Centurion Card, American Express Platinum Card, American Express Platinum Reserve Credit Card, American Express Platinum Travel Credit Card, American Express Gold Card, American Express Membership Rewards Credit Card en American Express SmartEarn-creditcard.

 

 

7 redenen waarom u een American Express-creditcard zou moeten aanschaffen

 

  1. Premium conciërgeservice

U bent volkomen vrij om de Premium Concierge-service te gebruiken met de American Express Platinum Reserve Credit Card. Een professioneel team staat voor u klaar, verantwoordelijk voor het verzorgen van alle levensstijlbehoeften, 24×7. Of u nu wacht met last-minute reserveringen of zelfs vergeet rozen te schenken voor uw geliefde op uw jubileum, met platina conciërgeservice van American Express bent u volledig verzekerd. Onder deze service kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week assistentie krijgen voor het lokaliseren van goederen / diensten in uw land of in het buitenland, het regelen van uw persoonlijke gelegenheden of het organiseren van evenementen, het boeken van bioscoopkaartjes, golfbanen, restaurants en meer.

 

 

  1. Verloren kaartaansprakelijkheid

Als u uw kaart verliest, kunt u op grond van American Express ‘Zero Lost Card Liability beschermd worden tegen alle ongeautoriseerde transacties op uw kaartrekening. Meld de inbreuk onmiddellijk binnen 3 dagen en de aansprakelijkheid is nihil. American Express is in staat om dit gemakkelijk te verwerken omdat hun kracht is dat voor de autorisatie / verwerking / afwikkeling van de transactie geen kanalen van derden nodig zijn.

  1. Vervanging van de noodkaart

Het leven bruist van uitdagingen en complexiteiten. Bereid u daarom voor met de Emergency Card Replacement Service die uw verloren American Express-creditcard onmiddellijk vervangt door een nieuwe in geval van verlies, diefstal of beschadiging van uw kaart. Terwijl u naar het buitenland vliegt, kunt u gemakkelijk contact opnemen met American Express Travel Service Offices of Network Locations of Platinum Corporate Card Services Helpline wanneer u in India bent. Een nieuwe kaart wordt binnen 2 werkdagen gratis bij u bezorgd, waar u ook bent. Voor hulp met betrekking tot uw kaart kunt u de Platinum Corporate Card Services-hulplijn bellen op 0124 2801092 of 1800419 1092. amex nl aanvragen online.

 

 

7 redenen waarom u een American Express-creditcard zou moeten aanschaffen

  1. Bescherming tegen online fraude

American Express streeft ernaar uw account op verschillende manieren continu te beveiligen en te volgen, in een poging uw vertrouwelijkheid te waarborgen. Als de American Express-beveiligingssystemen symptomen vaststellen die mogelijk van invloed zijn geweest op uw kaart of uw account, zullen zij stappen ondernemen om uw account te verifiëren en u onmiddellijk op de hoogte stellen. American Express volgt verschillende stappen om uw online accounts te beveiligen, zoals zelfgekozen gebruikers-ID en wachtwoord, automatische time-outs, e-mailbevestiging van wachtwoordherstel en nog veel meer.

 

 

  1. Contactloos betalen

Met uw American Express Card kunt u profiteren van het extra voordeel van contactloze betalingen. Het is een gemakkelijke en veilige manier om te betalen voor uw aankoop van minder dan Rs 2.000. Voor dergelijke aankopen hoeft u geen pincode in te voeren of in te loggen. U kunt er ook voor kiezen om de kaart te gebruiken als een standaard Chip- en PIN-kaart. U hoeft alleen uw kaart naar de betaalautomaat te halen en u kunt gaan.

 

Contactloos C ards die door American Express worden geleverd, maken gebruik van dezelfde beveiligde beveiligingsmechanismen als elke andere American Express Chip of PIN-kaart. Contactloze aankopen bij American Express zijn efficiënt en betrouwbaar. U kunt uw American Express-creditcard gebruiken bij elke betalingsgateway die het contactloze logo toont. Momenteel zijn contactloze betalingen toegestaan bij verschillende handelaren of winkels in India en in het buitenland. visa world card kopen.

 

 

 

Related Posts