Beurscrash: 3 Britse aandelen te koop die ik vandaag zou kopen

0

Leuke hond in grappige kleurrijke narrenpet.Het lijkt nu misschien geen goed moment om Britse aandelen te kopen. De vooruitzichten voor aandelen zijn inderdaad hoogst onzeker, en ik sluit niet uit dat er op korte termijn nog een beurscrash komt.

 

Uit onderzoek blijkt echter dat het kopen van aandelen in tijden van onzekerheid, wanneer andere beleggers verkopen, op de lange termijn kan leiden tot sterke totale rendementen. https://aandelenkopen.nl/ voor duidelijkheid.

 

5G is hier – en aandelen van deze ‘slapende reus’ zouden een geweldige manier kunnen zijn om mogelijk te profiteren!

 

Volgens een toonaangevend industriebedrijf zou de 5G-boom uit het niets een wereldwijde industrie kunnen creëren ter waarde van US $ 12,3 TRILLION …

 

En als u hier klikt, laten we u iets zien dat de sleutel zou kunnen zijn om het volledige potentieel van 5G te ontsluiten …

 

 

Met dat in gedachten zijn hier drie Britse aandelen te koop die ik vandaag zou kopen na de beurscrash. koers tesla aandeel is hoger.

 

Britse aandelen om te kopen

Reclamegigant WPP (LSE: WPP) heeft dit jaar tot dusver beter gepresteerd dan verwacht. De laatste handelsupdate van het bedrijf meldde dat de groep in de drie maanden tot september een omzet van £ 2,4 miljard realiseerde. Dat was een daling van 5,5% op jaarbasis, maar het was veel beter dan analisten hadden verwacht.

 

Ondanks deze prestatie handelt het aandeel 45% onder het niveau waarop het het jaar begon. Ik denk niet dat de onderliggende prestaties van het bedrijf deze daling rechtvaardigen.

 

Als zodanig denk ik dat beleggers kunnen profiteren van het kopen van de aandelen op het huidige niveau. Naar mijn mening zou zelfs een kleine verbetering van het fortuin van de groep kunnen leiden tot een grote sprong in het beleggerssentiment, waardoor de aandelenkoers kan stijgen.

 

En investeerders zullen worden betaald om te wachten. Het bedrijf heeft de dividendbetalingen in augustus hervat en het aandeel ondersteunt momenteel een rendement van 4,7%.

 

Beurskrach koopje

Schroders (LSE: SDRC) zal naar verwachting dit jaar een daling van de inkomsten melden. De vermogensbeheerder zou volgens de gemeente het nettoresultaat met 11% kunnen zien dalen. Verwacht wordt dat de winst echter in 2022 zal herstellen. Analisten verwachten dat het bedrijf zich binnen twee jaar zal herstellen van zijn Covid-19-inzinking.

 

Dit zou de aandelen kunnen helpen om de komende jaren een positief resultaat te boeken. Schroders is niet zo zwaar getroffen door de pandemie als sommige van zijn leeftijdsgenoten. Daarom is het bedrijf relatief goed gepositioneerd om in de komende maanden en jaren een herstel te realiseren.

 

Het management is ook op zoek naar deals om de groei in de toekomst te stimuleren. Dankzij deze kwaliteiten ben ik zeer optimistisch over de vooruitzichten voor het aandeel. Een dividendrendement van 6,3%, oplopend naar bijna 6,4% volgend jaar, vind ik ook aantrekkelijk. Daarom overweeg ik om de vermogensbeheerder te kopen als onderdeel van een mandje Britse aandelen.

 

Wereldwijde groei

Het laatste bedrijf dat ik zou overwegen te kopen na de recente beurscrash, is gamingtechnologiebedrijf Playtech (LSE: PTEC).

 

Ik denk dat dit bedrijf onder de radar van de meeste investeerders vliegt, maar dat zou niet zo moeten zijn. Playtech levert de software voor gokbedrijven om hun online activiteiten uit te voeren. Dit is een zeer gespecialiseerde, maar uiterst lucratieve markt.

 

Het bedrijf richt zich de afgelopen jaren op de markten in Europa en Azië. Het is nu echter van plan om uit te breiden in de Verenigde Staten, waar een explosie van sportweddenschappen een soort wapenwedloop onder gokoperaties heeft veroorzaakt.

 

Analisten denken dat deze uitbreiding de groep zou kunnen helpen om volgend jaar een winstgroei van meer dan 50% te rapporteren. Als het bedrijf erin slaagt dit doel te halen, ziet het er op de huidige niveaus fantastisch goedkoop uit.

 

Als zodanig denk ik dat een investeerder zou kunnen profiteren van het kopen van dit bedrijf als een groeimogelijkheid op de lange termijn.

 

Heeft Boris dit aandeel een boost van £ 50 miljoen + gegeven?

 

Op 3 februari 2020 deed Boris Johnson een verrassingsaankondiging …

 

… mogelijk helpen om de inkomsten van een weinig bekend Brits bedrijf te laten groeien met naar verwachting £ 50 miljoen +.

 

Je hebt deze aankondiging waarschijnlijk in het nieuws gezien. Maar we durven te wedden dat u nog nooit van het bedrijf heeft gehoord waarvan wij denken dat het hiervan kan profiteren.

Related Posts