Zal de prijs van Bitcoin stijgen? Experts blijven optimistisch

0

WhaleMap-gegevens en analyse van handelaars wijzen op weinig weerstand om te voorkomen dat de prijs van Bitcoin boven het huidige niveau stijgt.

Ondanks de huidige consolidatiefase blijft het marktsentiment onder gerenommeerde experts sterk optimistisch.

Nadat de prijs van Bitcoin op 17 augustus was gestegen tot bijna $ 12.500, blijft de prijs in een neerwaartse trend. Veel experts beschouwen de huidige prijsbeweging echter als slechts een consolidatiefase, nadat Bitcoin tot half juli een furieuze rally heeft gekend. Op het moment van publicatie stond de BTC op $ 11.556 met een lichte winst van 1,03% in de afgelopen 24 uur. hoeveel is 1 bitcoin?

 

Analisten, zoals Byzantine General, bleven optimistisch over Bitcoin. De analist deelde gisteren gegevens van WhaleMap, waaruit blijkt dat er op de markt weinig verkoopdruk is voor Bitcoin. De analist verklaarde dat er nog maar een paar verkopers zijn die Bitcoin van een rally verhinderen.

 

De analyse van Byzantijnse generaal was een reactie op een andere handelaar die bullish cijfers voor Bitcoin deelde. In 2020 heeft Bitcoin een stijging van 200% gezien, omdat het erin is geslaagd op het huidige ondersteuningsniveau van ongeveer $ 11.500 te blijven. Daarom bevindt Bitcoin zich op een cruciaal punt.

 

Sinds de daling van de BTC-prijs van zijn hoogste punt ooit van $ 20.000, heeft de cryptocurrency slechts twee keer een wekelijkse kaars op dit ondersteuningsniveau gesloten. De eerste keer was in januari 2018, voordat de prijs onder de $ 6.000 zakte. De tweede gelegenheid vond plaats begin augustus, nadat Bitcoin de grens van $ 10.000 had overschreden. tesla aandelen kopen of niet ligt aan jou.

 

In die zin zijn de verwachtingen van de markt optimistisch. Analist en handelaar Josh Rager voerde een enquête uit via zijn Twitter-account om het algehele sentiment te meten. Het resultaat laat zien dat 56,6% van de 2.438 kiezers nog steeds bullish is en verwacht dat Bitcoin boven $ 11.800 zal stijgen. Dit kan gebeuren als de cryptocurrency erin slaagt de weerstand van $ 12.000 om te zetten naar een ondersteuningsniveau dat, volgens analist Credible Crypto, de prijs van Bitcoin naar $ 14.000 zou kunnen opdrijven voordat nieuwe recordhoogtes worden getest.

 

 

Is de Bitcoin-prijs klaar voor een nieuwe rally?

De voorspelling van Credible Crypto wordt ondersteund door een recente analyse van Bitcoin-investeerder en Civic CEO Vinny Lingham. Volgens Lingham zal Bitcoin niet lang onder de $ 12.000 blijven. Via Twitter verklaarde Lingham het volgende:

 

Het lijkt mij dat #Bitcoin klaar is voor een nieuwe stap omhoog, met een overschrijding van meer dan $ 15k, maar dan een terugslag en zware consolidatie rond $ 14k voor tenminste een paar weken. Ik betwijfel of deze prijs van minder dan $ 12k veel langer standhoudt en $ 10k op dit moment een sterke ondersteuning vertegenwoordigt.

 

Op korte termijn zou Bitcoin echter nog in de huidige consolidatiefase kunnen blijven. De analyse van Nunya Bizniz, zoals weergegeven in de onderstaande grafiek, geeft aan dat Bitcoin zich zou kunnen verplaatsen in een fractal van de consolidatiefase die al tussen mei en eind juli van dit jaar te zien was. Daarom zou Bitcoin op korte termijn in het bereik van $ 10.700 tot $ 11.500 kunnen blijven.

 

In dat opzicht raadde Gold Bullion Int mede-oprichter Dan Tapiero investeerders aan om geduldig te zijn. Tapiero gelooft dat Bitcoin aan het begin staat van een uptrend die de prijs tot 10 keer de huidige prijs zal opdrijven:

 

Related Posts